Daddelkugler med havregryn og kakao

Lækre og sunde daddelkugler er en nem snack, der tilfredsstiller den søde tand. Perfekte til både en hurtig energiboost eller som en sød afslutning på måltidet.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Daddelkugler med havregryn og kakao
15 min
20 stk
Daddelkugler med havregryn og kakao:
250 g tørrede dadler
50 g havregryn
25 g rent kakaopulver
2 spsk. flydende honning
Evt. rent kakaopulver til at vende dem i

Fremgangsmåde:

Daddelkugler med havregryn og kakao:

  1. Findel dadler, havregryn og kakao i en multihakker eller foodprocessor til en ensartet masse.
  2. Smag til med honning.
  3. Tril daddelmassen til 20 små kugler, og vend dem evt. i kakaopulver.
  4. Opbevar dem køligt i en lufttæt beholder.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.