Opskrifter

Påskebaguetter med sesamfrø

Søndag, 1. april 2012af Redaktion
Fine brød til påskebordet

(2 stk.)

½ dl sesamfrø
25 g gær
2 spsk. olie
Revet skal af ½ usprøjtet citron
3 dl håndvarmt vand
150 g fint majsmel
½ spsk. gurkemeje
1½ tsk. salt
Ca. 300 g pizzamel

Drys
Sesamfrø

Rør sesamfrø, gær, olie, citronskal og vand sammen med majsmel. Tilsæt de øvrige ting, hold lidt mel tilbage og ælt det i lidt ad gangen, så dejen ikke bliver for fast. Ælt dejen smidig og glat på godt 5 min. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 2 timer. Form dejen til 2 baguetter. Drys sesamfrø på en plade med bagepapir og vend baguetterne i frøene. Rids baguetterne og lad dem efterhæve lunt tildækket i ¾ time. Bag dem på mellemrillen ved 225° i ca. 25 min. Afkøles på en rist.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

SJOV MED FORME

Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Grovbrød med æbler
Avocadobrød med valnødder
Nøddebrød

Klik her og find masser af godt brød...

masser af inspiration til mad og pynt på påskebordet




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop