Opskrifter

Læsøgifler

Torsdag, 24. januar 2013af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Elisa Petersen fra Vesterø Havn, Læsø. Se hendes opskrift på Læsøgifler her

Ingredienser til gifler

(16 stk.)

50 g blødt smør
75 g sukker
1 æg
175 g kogte kartofler
½ spsk. fløde
1½ tsk. bagepulver
175 g mel

Fyld
100 g marcipan
100 g nougat
Æg til pensling
Perlesukker til pynt

Fremgangsmåde

Rør smør og sukker blødt og rør ægget i. Mos kartoflerne, rør dem i sammen med fløde, bagepulver og mel og ælt dejen sammen. Del dejen i to og rul dem ud til 25 cm store cirkler. Skær cirklerne i hver 8 trekanter, kom lidt nougat og marcipan på hver trekant og rul dem sammen. Sæt giflerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og drys med sukker. Bag giflerne ved 200° i 10 min.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Bageopskrift: Elisa Petersen


Find flere opskrifter her...
Chokolademuffins
Mandelkage

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop


Fristende og flotte konditorkager

Vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter og alternativer til en masse af de kager, som du kender fra bageren. Så er det bare om at komme i gang i køkkenet, så du kan sætte tænderne i nogle af de mange fristelser!