Opskrifter

Sprød kylling med broccolisalat

Onsdag, 20. marts 2013af Redaktion
Mad til særlige gæster - glutenfri. Lækker og sprød kylling paneret med mandler

Ingredienser til sprød kylling med broccolisalat

(4 pers.)

800 g kyllingeoverlår
75 g mandler
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
600 g broccoli
1 snackpeber
150 g ærter
1 spsk. sennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup
½ dl rapsolie

Fremgangsmåde

Panér kyllingelårene i en blanding af blendede mandler, salt og paprika og steg dem ved 200° i 60 min. Del broccolien i små buketter og bland dem med snackpeber i strimler og ærter. Rør sennep, citronsaft og sirup sammen og pisk olien i. Vend dressingen i salaten og servér med de lune kyllingestykker.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Kyllingerisotto med jordskokker
Kyllingenuggets og grovfritter

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop