Opskrifter

Pastatærte med kødsovs

Lørdag, 23. juli 2011af Redaktion
En sikker børnefavorit, der sagtens kan laves af en rest kød- eller tomatsovs og måske et par pølser skåret i skiver

300 g pastapenne
125 g bacon i tern
1 spsk. olie
1 hakket løg
400 g hakket oksekød
1 revet gulerod
1 spsk. oregano
1 ds. fl. tomater
Salt og peber
4 æg
50 g revet parmesan

Kog pastaen al dente i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.
Svits baconen i olien, tilsæt løg og oksekød og lad det brune godt af. Kom gulerod, oregano og tomater ned til kødet og lad det småsimre i 5 min.
Smag kødsovsen til med salt og peber, vend pastaen i og kom blandingen i en smurt springform. Pisk æggene sammen med parmesan og hæld blandingen over tærten.
Bag tærten ved 180° i 20 min. og server med grønsagsstave.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FLOT FRANSK SKÅL

Sød lille skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Tærter med svampe og blå ost
Kryddertærte med spinatsalat og skaldyr
Broccolitærte

Find mange flere tærter her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop