Opskrifter

Nøddebrød med hurtige hindbær

Mandag, 25. februar 2013af Redaktion
Du behøver ikke at undgå lavkarbo-kuren fordi, du ikke kan undvære brød - prøv bare dette nøddebrød med hindbær på toppen!

Ingredienser til Lavkarbo-nøddebrød

150 g mandler
75 g hasselnødder
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
4 æg
1 dl cremefraiche
3 spsk. rapsolie
1 dl Fiberhusk

Marmelade
100 g frosne hindbær
½ vaniljestang
1 spsk. Sukrin

Fremgangsmåde til lavkarbo-nøddebær

Hak mandler og nødder helt fint i en blender og bland det med bagepulver og salt.

Pisk æg og cremefraiche sammen og rør mandelblandingen i sammen med Fiberhusk. Dejen skal have konsistens som en tyk grød.

Kom dejen i en brødform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 180° i 45 min.

Marmelade: Tø hindbærrene op og rør dem med kornene fra vaniljestangen og Sukrin.

Servér brødet med smør og hindbærmarmelade.

Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann


Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.

Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/

Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo

Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren



Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop






Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød