Hold styr på kalorieregnskabet

Onsdag, 25. januar 2012
af redaktionen, Slankedoktor.dk
Kæmper du med slankekure og kalorieregnskaber? Med Familie Journals Slankeklub slipper du for at skrible alle dine kalorietal ned. Slankeklubben giver dig en nem kalorietæller, så du kan få styr på skurkene...
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Vil du tabe dig, er det en god start at få styr på kalorierne, og det hjælper Familie Journal Slankeklub dig med. Vi har udviklet Danmarks bedste og nemmeste kalorieberegner, så du let og enkelt kan få styr på kalorierne.
Kalorieberegneren tæller automatisk dine kalorier sammen og fortæller dig, hvor meget du må spise resten af dagen. Dyrker du motion, trækker beregneren din forbrænding fra dit kalorieindtag, så du nemt kan se, hvor meget du må spise og samtidig tabe dig.
Kalorieberegneren er nem, og du kan hurtigt tilføje og gemme favoritter, så du på den måde kan notere de ting, du ofte spiser.

Slankekur med klubben er ikke en kur
At blive slank med Slankeklubben er en livsstilsændring, ikke en slankekur. At opnå en sundere livsstil er et projekt, som du skal have hele livet.
Vil du være slank, kræver det ændringer i hverdagen - store som små. Via støtte fra din diætist og de andre medlemmer kan du holde fast i vægttabet.

Sådan gør du
Slankeklubben ved, hvad der virker - og hvad der ikke virker! Slankeklubben er bygget op i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste eksperter inden for ernæring og motion. Det betyder, at den individulle hjælp du får er baseret på medicinske principper og komme fra læger, kliniske diætister og personlige trænere. Du får med andre ord den rigtige hjælp, når du har brug for den.

Bliv medlem af Familie Journals Slankeklub og få kalorieberegneren

Læs også:
Alkohol og kalorier
Sådan undgår dit barn overvægt
Derfor tager du på om vinteren