Fra Shanes verden

Onsdag, 7. december 2011
af Redaktion
Lad børn og børnebørn komme en tur ind i Shane Brox-universet - print tilbehør ud herfra
Foto: Line Thith Klein
Foto: Line Thith Klein

Børnenes tv-ven, Shane Brox, elsker at trylle med ting, som vi tager som selvfølgeligheder i hverdagen. Sukkerknalder kan blive til kirker, tændstikæsker til granmonstre...

Fem tillæg
I fem uger op til jul bringer vi hver mandag nye eksempler på Shanes forunderlige fantasi i Familie Journal - nemlig i form af et helt tillæg med kreative juleideer til hele familien. Det første tillæg følger med vores store julehæfte, der udkommer mandag 21. november
Til noget af Shanes julepynt skal der printes ting og sager ud - og det kan du gøre herunder:

Uge 47:

Granmonster

Print ud på det tykkeste papir, du har. Du kan bruge de sorte hjælpestreger til at klippe efter men granmonstret set flottest ud, hvis du forsigtigt klipper dem væk. Bruge evt. en drage-grøn tuscg til at dække de hvide kanter, der kommer, når du har klippet.
Print granmonstret ud her

Talkort til nedtællingskalender

Kort 0 og 12
Kort 1 og 2
Kort 3 og 4
Kort 5 og 6
Kort 7 og 8
Kort 9 og 10
Kort 11 og 12
Kort 13 og 14
Kort 15 og 16
Kort 17 og 18
Kort 19 og 20
Kort 21 og 22
Kort 23 og 24

Uge 48:

Drillenisse

Drillenisser findes overalt, og de er særlig aktive ved juletid. Drillenisser dukker op mange forskellige steder og er lige så svære at fange som spillopperne. De værste drillenisser er dog dem, der flytter ind i skabe eller skuffer, og som har den frækhed at hænge skilt på døren!
Har du en drillenisse derhjemme, kan du måske gøre ham/hende glad, hvis du printer dette skilt ud.

Smuk papirblomst

Print skabelonerne ud på det tykkeste papir du har. Klip helt til kanten med en mønstersaks (en almindelig saks kan også bruges). Lim bladene sammen (de største yderst). Dekorér med små vat- og sølvkugler (eller andet pynt).
Print skabelonerne til blomsterne her

Uge 50

Juletræspynt

Print tændstikæske-dekorationerne ud. Klip helt til kanten, så får du det pæneste resultat.
De lysegrå streger er foldestreger, der viser, hvor du skal folde papiret.
Print dekorationerne ud her

Design dine egne æsker

Print og klip helt til kanten, så får du det pæneste resultat. Dekorér selv skabelonerne med farver, glimmer, glitter og nisse-gums.
Print skabelonerne ud her

Englevinger

Print skabelonerne ud på det tykkeste papir du har. Klip helt til kanten, det giver det pæneste resultat. Bemærk, at der er fem forskellige vinger - ingen engle er jo ens!
Print englevingerne ud her

Print brevet og læg materialerne i en fin æske. Vedlæg brevet/instruktionen.
Print englebrevet her

Uge 51

Til og fra-kort

Print kortene ud på det tykkeste papir du har. Klip helt til kanten, så får du det pæneste resultat. Skriv en sød hilsen eller bare navnet på den, der skal have gaven. Du kan også bruge kortene til krukker og æsker med hjemmelavet slik, syltetøj, småkager eller andet juleguf.
Print kortene ud her

Design dine egne til og fra kort

Print kortene ud på det tykkeste papir du har. Klip helt til kanten, så får du det pæneste resultat. Dekorér selv kortene, så de passer til modtageren.
Print kortene ud her

Dekorationer til evighedsgaveposer

Juleklokke:
Print skabelonerne ud. Klip dem ud og læg dem på det materiale (f.eks. filt), som du ønsker, at bruge på din gavepose. Tegn eventuelt rundt om skabelonen, inden du klipper.
Print juleklokken ud her

Snemand:
Print skabelonerne ud. Klip dem ud og læg dem på det materiale (f.eks. filt), som du ønsker, at bruge på din gavepose. Tegn eventuelt rundt om skabelonen inden du klipper.
Print snemanden ud her

Strikkepinderør

Enhver strikkeglad nisse vil blive glad for dette strikkepinderør, der er lavet af en stanniolrulle med en champagneprop i hver ende. Print strikkepindemærket ud på det tykkeste papir du har.
Print skabelonen ud her

Se kort over Taageskov Slot her
Læs mere om Shane Brox
Vind Shane Brox-julekalenderen

I samarbejde med Conrad Elektronik har vi fået mulighed for at tilbyde alle vores læsere rabat til deres næste køb. - Find din rabatkode her conrad elektronik rabatkode

Glæd dig til nyt Shane-tillæg mandag 28. november: