Refleksgarn: trafiksikkert strik

Søndag, 6. marts 2016
af Redaktionen foto: redaktionen
Bente Berg Andreassen har i år strikket en ganske særlig julegave til sin niece, Tara. En gave som betyder, at Tara færdes meget mere sikkert i trafikken. Hendes hue er nemlig strikket i refleksgarn og lyser i mørke
Refleksgarn - trafiksikkert strik | Strikkeopskrift
Strik smarte huer med refleksgarn

Norske Bente Elisabeth Berg Andreassen gav et år sin niece Tara en helt speciel julegave.

Strik en fin hue med refleksgarn - Hent en opskrift på et dejligt huesæt her >>

Hun gik i gang med at strikke og kombinerede det normale garn med refleksgarn og fremstillede et halstørklæde og en matchende hue. Et smart, trafiksikkert sæt til niecen.

Så glem alt om klodsede og ufikse reflekser. Det er meget nemmere at gøre både børn og voksne synlige i vintermørket med det selvlysende garn.

Strik med refleksgarn

Refleksgarn er en smart måde at gøre børn og voksne synlige i trafikken. Det ses ikke i dagslys, men lyser op når man går i mørket. Garnet bruges gerne til f.eks. huer, vanter og halstørklæder.
Du kan købe refleksgarn HER >>

Refleksgarn lyser op

Man ser ikke refleks-effekten, når det er lyst, men billedet her, som Taras far har taget, viser, hvordan tøjet lyser op, bare han bruger blitz på kameraet.

Bente Elisabeth selv er meget beskeden omkring ideen:
- Det er jo ikke noget, jeg har opfundet selv. Garnet kan købes i enkelte butikker. Jeg brugte nogle tykke strikkepinde, og det tog mig nogle aftener.

Taras forældre en naturligvis begejstrede for den bløde pakke - og mon ikke det er en idé, som mange andre vil tage til sig?

Køb dit refleksgarn HER >>