Danserindens rejsekuffert

Fredag, 15. oktober 2010
af Redaktion
Denne flotte rejsekuffert har tilhørt solodanserinde ved Det Kgl. Teater Ulla Poulsen – men har det indflydelse på prisen?

På en campingtur i Hvalpsund fandt min mand en stor rejsekuffert i en antikbutik. Kufferten måler 110 x 60 x 30 cm og er i rigtig god stand. Den er foret med grønt stof, og den rummer en stor bakke med stropper/ bændler. Vi fik en historie med i købet: Kufferten har tilhørt Ulla Poulsen, engang solodanserinde på Det kgl. Teater. Hun medvirkede i flere film og var gift med Helge Skov, direktør for Hotel Phønix i Aalborg. Det kunne være sjovt at høre jeres bud på, hvad kufferten er værd. B.M.

Det er en rejsekuffert i ganske pæn stand, og den stammer fra omkring år 1900. Historien, som I har fået fortalt, lyder meget sandsynlig. I dag bruges disse kufferter oftest som sofaborde eller blot til opbevaring. Vi vil vurdere kufferten til 1.000 kr.

SPØRG BARE

Antikeksperterne Steffen og Lene Dinesen vurderer dine gamle ting. Husk oplysninger om f.eks. mål, materiale, signatur og stempel samt tydeligt foto på ensartet baggrund, mailfotos i jpg-format. Maks. 3 billeder.

Mail: antik@familiejournalen.dk

Find flere antik-vurderinger her

Læs mange flere vurderinger på Antik og Auktions hjemmeside