Jean Voigt-litografier?

Søndag, 27. marts 2011
af Redaktion
En læser vil gerne vide, hvor meget en samling på otte Jean Voigt-litografier vil kunne indbringe på en auktion. Litografierne er en gave fra kunstneren selv

I midten af 1990'erne havde vi en del samarbejde med multikunst­neren Jean Voigt, og på et tidspunkt forærede han os nogle litografier, han havde lavet. Det drejer sig om otte forskellige i en serie.
De måler ca. 50 x 70 cm og er indrammet i en træramme, hvor farverne fra bille­derne fortsætter ud på rammen. De er nummereret 17/200 og alle signeret af Jean Voigt. Kan der sættes en cirkapris på dem? IA, Frederiksberg

Der dukker af og til sådanne ind­rammede litogra­fier op til salg på auktion udført af Jean Voigt (1940- 1996) som her, hvor rammen er en del af billedet. Disse litografier indbrin­ger desværre ikke særligt meget ved salg, hvorfor en samlet vurderings­pris på jeres otte styk ligger på højst 4.000 kr. i samlet vurdering.

SPØRG BARE

Antikeksperterne Steffen og Lene Dinesen vurderer dine gamle ting. Husk oplysninger om f.eks. mål, materiale, signatur og stempel samt tydeligt foto på ensartet baggrund, mailfotos i jpg-format. Maks. 3 billeder.

Mail: antik@familiejournalen.dk

Læs flere vurderinger her

Læs endnu flere vurderinger på Antikogauktion.dk