Spørg Pia om alt

Tirsdag, 13. marts 2012
af Redaktion
Pia Junø er Familie Journals mangeårige forbrugerjournalist - hun leder om nødvendigt gerne længe efter svar på dine spørgsmål
Pia er nysgerrig og stædig. Og parat til atstøvsuge markedet for forbrugernyheder... Foto: Jette Vesterager
Pia er nysgerrig og stædig. Og parat til atstøvsuge markedet for forbrugernyheder... Foto: Jette Vesterager

60-årige Pia Junø var en af de første journalister i Danmark, der beskæftigede sig med forbrugerstof - og i alle årene har hun haft vældig god brug for sin medfødte trang til til tjekke og kontrollere alt: Hvor mange rejer er der mon i rejesalaten? Kan batteriet holde så lang tid, som reklamen lover? Og hvor mange meter papir er der i toiletrullen?
Det sidste søgte Pia svar på en gang i tidernes morgen, før producenterne selv begyndte at opgive mål og vægt på emballagen:
- Den gang var der ikke andet at gøre at sat sætte sig ned med et centimetermål og rulle og rulle og rulle, fortæller Pia Junø, der nu i 7 år har været vagthund på forbrugerstoffet på Familie Journal.

Skriv til Pia
Fremover vil du også kunne følge Pias brevkasse her på familiejournal.dk - og naturligvis kan du også sende breve med spørgsmål til Pia.
- Jeg kan desværre ikke nå at svare på alle spørgsmål, men jeg gør, hvad jeg kan for at nå så mange som muligt, lover Pia.
Du kan skrive til Pia på adressen pia.junoe@familiejournal.dk

Solveig fik dårlig service på en Spies-rejse, se Pias svar her:
Ingen mad om bord på flyet

Læs også
Vi tester glasrens