Anita og Morten forelskede sig på tekst-tv: ”Det var kærlighed ved første besked”

Søndag, 26. marts 2017
Sofie Twisttmann
Foto: Gregers Kirdorf
I 2001 mødte Anita og Morten hinanden på tekst tv. Lige siden har kærligheden blomstret imellem dem. Og i august 2016 kunne parret fejre deres kobberbryllup.
mødte hinanden på tekst-tv

- Jeg skrev noget i retning af, at de to piger bare skulle lukke i over for Morten, for de var helt forkert på den. Den fik ikke for lidt, for jeg var faktisk ret sur på Mortens vegne, siger Anita, om den dag i juli 2001, hvor hun sidder og følger med på TV2s tekst-tv side 792.

En side, hvor man via sms kunne chatte, date og møde nye mennesker, før Facebook og Tinder fik sit indtog i Danmark, fortæller 36-årige Anita Bram Pedersen.

Du kan også læse om Jens og Annie, der mødte hinanden på bustur.

Besked ændrede alt

Her ser hun Morten Bram Pedersen, 41, der går under brugernavnet ”Hr. Tiger”, have gang i en diskussion om, om det er Brøndby eller FCK, der er det bedste fodboldhold med to piger, der begge er FCK-fans.

- To mod en det synes jeg var fejt. Og jeg kunne godt selv lide Brøndby, så det var oplagt at støtte ham, siger Anita, der selv skrev under brugernavnet ”Mrs. Sommer”.

Og Anitas besked skulle vise sig at ændre alt for Morten og Anita.

- Det var ikke kærlighed ved første blik, det var kærlighed ved første besked, siger Morten, mens Anita nikker.

Kobberbryllup

- Der var bare noget, der sagde, at det her var det rigtige, jeg kunne mærke at Morten var så meget nede på jorden på den måde, han skrev på, siger Anita.

De blev kærester, før de havde mødt hinanden. I december flyttede Morten til Tønder og I februar 2002 blev de forlovet og gift to år senere. I august sidste år kunne de fejre kobberbryllup.

- Man ved jo godt, når man møder den rigtige, det vidste vi i hvert fald, siger Morten og Anita i kor.

Du kan læse resten af historien om Morten og Anita i Familie Journal nr. 13, der udkommer mandag d. 27. marts 2017.