Book drømmeferien nu, og spar penge

Onsdag, 11. december 2013
af Redaktion
Sammensæt selv jeres drømmeferie, og spar samtidig penge. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men lige nu har vi et eksklusivt tilbud til vores læsere, hvor du kan spare 25 procent, hvis du booker sommerferien til Mallorca nu!

Efter en lang og kold vinter, er der ikke noget bedre end at komme væk fra hverdagens trummerum og nyde en romantisk ferie under varme himmelstrøg.

Og booker I ferien nu, får I ikke bare noget at glæde jer til - I kan også spare masser af penge og udnytte årets feriebudget bedst muligt.

GUIDE:
Sådan gør du din ferie så billig som muligt

  • Bestil i god tid

  • Bestil fly og hotel hver for sig

  • Find en billig flybillet hos for eksempel Ryanair eller Norwegian

  • Rejs på hverdage

Booker I via dinferie.dk, kan I nemlig netop nu spare 25 procent på en romantisk sommerrejse til Mallorca - et eksklusivt tilbud kun for vores onlinelæsere.

Sammensæt ferien efter jeres ønsker

Før i tiden var charterrejsen ensbetydende med, at vi fik andre til at ordne alt for os: fly, hotel og transport til og fra lufthavnen.

En meget populær måde at rejse på, men det betyder også, at der ikke er meget frihed til at vælge og sammensætte en personlig rejse, der svarer til netop jeres ønsker.

I dag er der derfor flere og flere, der vælger at arrangere charterrejsen selv. Fordi det er bedre, fordi det er billigere, og fordi det giver mere frihed. Opskriften er simpel og nem at gå til.

I booker blot jeres lavprisflybilletter over nettet, og hotellet bestiller I på dinferie.dk. På den måde vælger I selv de flytider, der passer ind i programmet og lige netop det hotel, der falder i jeres smag.

Det er ikke bare nemt, der er også rigtig mange penge at spare på feriebudgettet.

Selvforkælelse og romantiske omgivelser

Den berømte spanske ferieø Mallorca er stadig et af de mest populære rejsemål i middelhavsområdet, og det er der ikke noget at sige til. Smuk natur, lækre sandstrande, varme solrige dage og ægte spansk tapas er bare nogle af de mange ting, Mallorca har at byde på.

Den perfekte kombination, når I trænger til at komme væk på en romantisk ferie for to. Når I har booket jeres flybilletter, klikker I jer ind på dinferie.dk, og finder det hotel, der lever op til jeres krav og forventninger.

Dinferie.dk har måske Danmarks største udvalg af hoteller på Mallorca, fra Port de Pollensa i nord til Playa de Palma ved hovedstaden i syd.

På Mallorca findes der mange hyggelige steder, og et af dem er uden tvivl Port d'Andraxt på Mallorcas bjergrige sydvestkyst. Her finder I charmerende Hotel Mon Port for blot kr. 3.622 pr. person i juni måned.

Hotellet ligger i behagelige omgivelser og yder førsteklasses service - og så kan I blandt andet nyde godt af de skønne spa-faciliteter, når der står selvforkælelse og afslapning på menuen.

Få 25% rabat

Dette er et unikt tilbud til jer. Som bruger af familiejournal.dk, får I fratrukket 25 procent af prisen.

I skal bare bestille via linket nedenfor, så får I automatisk jeres rabat.

Se mange flere skønne hoteller på Mallorca og gør et kup lige her!