Det skete på Møllegaarden

Onsdag, 29. februar 2012
af Johan Isbrand
I Morten Korch-filmen, som kan købes fra den 12. marts til den 18. marts, flytter vi fra landet til vandet - til fiskerbyen Vangeby...

Korch-kendere vil huske "Det skete på Møllegaarden" som den film, hvor Ole "Lille Per" Neumann er rødhåret og rapmundet og hedder Lille Claus. Den med masseslagsmålet på havnen. Og den, hvor Reichhardt synger sangene "Du er min hjerteven" og "Rødtop" for sin udkårne, Anna (Astrid Villaume).

SÅDAN FÅR DU FILMEN

Filmperlerækken med 15 af de bedste Morten Korch-film startede med festfyrværkeriet "Vagabonderne på Bakkegaarden" i uge 6.
I de næste 11 uger kan alle de øvrige film erhverves der, hvor du køber Familie Journal. Fra mandag den 12. marts til og med 18. marts kan du tilkøbe "Det skete på Møllegaarden" med Familie Journal.
Dvd'erne koster 43 kr. stykket, når de købes sammen med bladet. Den samlede pris for blad og dvd er dermed 72,95 kr.

Fiskeri og lumske planer
Poul Reichhardt spiller naturligvis hovedpersonen Martin, og han flytter til det lille fiskerleje, da han arver både hus og kutter af sin onkel.
Bag Vangebys idylliske facade - og ikke mindst i farvandet omkring byen - foregår der ting og sager, som ikke tåler dagens lys. Fiskeren Bertel Simonsen (Jørn Jeppesen) spiller en central rolle i ulovlighederne, og af samme grund er det bestemt ikke gode nyheder for ham, da Martin beslutter sig for at slå sig ned i byen og blive fisker.
Sådan en nævenyttig tilflytter kan jo nemt få færten af de skurkestreger, der har gjort Bertel til havnens ukronede konge.
Vælger du at købe filmen sammen med dit blad i næste uge, er der med andre ord på alle planer lagt op til et folkeligt drama i bedste Morten Korch-stil.

Er du en ægte korch-kender? Tag testen her...

Nåede du ikke at få den første Morten Korch-film "Vagabonderne på Bakkegaarden"? Så kan du købe den i Familie Journals Shop nu.