Dydsmønstre og dynamit

Søndag, 3. juni 2012
af Johan Isbrand
I Olsen Banden på spanden forsøger trioen sig med ærligt arbejde. Spørgsmålet er dog, hvor længe det varer... Filmen kan tilkøbes fra mandag 4. juni

Det er den film, hvor Ghita Nørby, i rollen som socialrådgiver Bodil Hansen, har sat sig for at resocialisere Egon.
Han viser sig mere end villig til at opgive sin kriminelle løbebane og får endog Benny og Kjeld til at prøve kræfter med for trioen hidtil ukendte fænomener som fast arbejde og ugeløn. Heldigvis for os som publikum bliver der dog tale om et meget kort visit på dydens smalle sti.
Og som kendere vil vide, er det også i denne film, man kan nyde Preben Kaas i en pragtrolle som Bennys bror, den mildt sagt fordrukne Dynamit-Harry. Endvidere er det filmen, hvor en usædvanlig hårdfør og genstridig cellokasse indgår i løjerne.

SÅDAN FÅR DU FILMEN

Fra mandag den 4. juni til og med søndag den 10. juni kan du tilkøbe "Olsen Banden på spanden" med Familie Journal.
Dvd'erne koster 43 kr. stykket, når de købes sammen med bladet. Den samlede pris for blad og dvd er dermed 72,95 kr.

Hæderlige mænd
Cellokassen indeholder selveste rigets kronjuveler. De er blevet stjålet fra deres topsikrede boks i Nationalbanken af en amerikansk gangsterbande, og da Olsen Banden på gerningstidspunktet ved tilfældets spil har befundet sig på stedet - i helt lovligt øjemed, idet de blot har forsøgt at passe deres nyerhvervede job som rengøringsfolk - får de skylden for kuppet.
Hvad vil der mon ske?

Fik du ikke alle filmene i Morten Korch-serien? Køb dem her