Familie Journal i nyt samarbejde med Dyreværnet

Torsdag, 27. juni 2013
af Dyreværnet, Ude og Hjemme og Familie Journal / Foto: Ditte Graungaard Somogyi
Dyreværnet indgår online-samarbejde med Danmarks store familie-ugeblade, Ude og Hjemme og Familie Journal.

Dyreværnet - Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr og to af Danmarks mest populære ugeblade, Familie Journal og Ude og Hjemme, indgår 1. juli et vigtigt samarbejde. Det vil skabe øget fokus på de to ugeblades Facebook- samt hjemmesider og være med til at sikre nye liv for mange nødstedte dyr i Danmark.

- På dyrenes vegne er jeg utrolig stolt af samarbejdet mellem to af Danmarks største ugeblade, Familie Journal samt Ude og Hjemme, og Dyreværnet. Dyreværnet har behov for at få spredt budskabet om foreningens arbejde og komme i kontakt med de mange dyreelskere, der overvejer at adoptere en hjemløs hund eller kat. Jeg glæder mig til at få iværksat samarbejdet - det kan kun blive godt for dyrene, siger Signe Sehested Lund, direktør for Dyreværnet.

LÆS OGSÅ: Vidste du, at din hund kan gå til massage??

Stor interesse for læserne

- Dyr spiller jo en central rolle i mange familier, og vi ved fra vores samtaler med læserne, at dyrs velfærd ligger dem meget på sinde, siger chefredaktør Kaj Elgaard, Ude og Hjemme.

- Interessen for dyr vil vi gerne være med til at understøtte gennem samarbejdet med Dyreværnet - specielt på www.udeoghjemme.dk, hvor vi for tiden opruster på familiestoffet, siger Kaj Elgaard.

Samarbejdets hovedpunkter indebærer, at Dyreværnet, Ude og Hjemme samt Familie Journal vil benytte hinandens sociale medier til at sprede budskaber om Dyreværnets arbejde. Samtidig vil Dyreværnet levere både artikler og gallerier om dyr i nød samt gode tips, tricks og råd om dyr til de mange læsere, som Ude og Hjemme samt Familie Journal hver uge rammer.

LÆS OGSÅ: Jubii er en kæmpe kat - se selv her...

For yderligere information eller fotos kontakt venligst Dyreværnets direktør Signe Sehested Lund på tlf.: 40 30 66 15 eller Ditte Dindorp, Digital chef på Ude og Hjemme og Familie Journal på tlf.: 50 76 14 48.

Dyreværnets historie

Dyreværnet, som blev stiftet i 1898, er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Foreningen driver Danmarks største internat, som er beliggende i Rødovre ved København, og hvor der hver dag anbringes nye hunde, katte eller andre familiedyr, der har akut behov for hjælp og nye, kærlige hjem.

Dyreværnet har som den eneste dyreværnsforening i Danmark no kill-politik, og alt sættes ind på at redde ethvert dyr fra aflivning. Dyreværnet modtager dyr fra både politi og Falck, der ofte anbringer både hunde og katte på internatet. Disse kan komme ind som hittedyr eller i forbindelse med dødsfald, fogedsager, indlæggelser eller fængselsophold. Private kan også indlevere deres dyr til internatet. Dyreværnet kører desuden på dyreværnssager i hele Danmark.

Lav dine egne kæledyr

Måske har du ikke tid til kæledyr, måske kan du ikke tåle dem. Uanset hvad grunden er, så behøver du ikke blive snydt for dyr i hjemmet - du kan da bare lave dem selv...

Se de søde dyr, du selv kan hækle i galleriet her: