Fiskene

Tirsdag, 31. marts 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. marts – 29. juni 2009

Fiskene: 19. februar - 20. marts
April:
Du går ind i en måned, hvor nogle vigtige spørgsmål kræver din opmærksomhed, og du vil nok opleve, at du er god til at finde hurtige løsninger, så længe du kan se belønningen forude. Der kan være nogle forpligtelser eller uløste konflikter fra fortiden, der dukker op igen og tager noget af din tid og dine kræfter, selv om du nok vil forsøge hurtigt at lægge låg på dem igen. Generelt vil du opleve, at det ikke giver de ønskede resultater, når du bliver utålmodig og farer for hurtigt frem. Tingene tager den tid, de tager, og tanker skal modnes.

Maj: Der kan være et nyt projekt eller en ide, der giver dig nyt livsmod og optimisme i denne måned. Du kan i en bestemt situation få en ledende funktion eller et nyt ansvarsområde, og det kan få dig til at se dig selv i et nyt lys. Du har måske længe haft et lidt fjernt forhold til dine drømme, men nu kan du forholde dig til dem på en mere håndgribelig måde og gøre noget konkret for at få dem realiseret. Du vil opleve, at både du og dine omgivelser trives bedst med, at du udvikler dine talenter i stedet for at underspille og vige pladsen for andre.

Juni: Du kan komme lidt i modvind i denne måned, men du har styrken til at få det bedste ud af de kampe, du bliver involveret i, og du inviterer til en vis grad selv til konfrontation, fordi du ikke giver dig, når der er noget, du har sat dig for. Ved at tage initiativer og være på forkant, får du de resultater, du ønsker. Du arbejder godt under pres og kan få udrettet meget, uden at du føler dig stresset. Du har en evne til at se tingene, som de er og sige alt uden omsvøb. Du kan også selv tåle kritik, og det gør det muligt for dig at føre meget åbne og ærlige samtaler.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...