I med begge ben

Søndag, 1. juli 2012
af Johan Isbrand
Egon bliver bedraget af forbrydere, der er langt mere skruppelløse end ham selv. Han slår igen, og for en gangs skyld får han og banden gevinst. Køb filmen fra 2. juli
Foto: Nordisk film
Foto: Nordisk film

Det er bandelederens tur til at gå sine egne veje. Han har nemlig fået nye, fornemme legekammerater i den internationale finansverden og er blevet hyret af den anløbne Holm-Hansen til at stjæle de legendariske Bedford-diamanter fra den afdøde direktør Hallandsens pengeskab i Schweiz.
For sent opdager han, at han er blevet lokket i en fælde, og snart er han på flugt fra politiet.

SÅDAN FÅR DU FILMEN

Fra mandag den 2. juli til og med søndag den 8. juli kan du tilkøbe "Olsen Bandens sidste bedrifter" med Familie Journal.
Dvd'erne koster 43 kr. stykket, når de købes sammen med bladet. Den samlede pris for blad og dvd er dermed 72,95 kr.

I barndom
Egon samler nu atter sin bande i håb om at slå to fluer med ét smæk og dels få hævn, dels få fingre i millionerne.
Vanen tro møder trioen dog visse forhindringer undervejs, og fans og kendere vil huske filmen som den, hvor Egon mister forstanden og går i barndom som følge af den byge af uheld, der rammer ham og hans kumpaner.
Det er også den, hvor Egon får cementsko på og sænkes i havnen af den fåmælte håndlanger "Bøffen".

Ikke den sidste
Som filmens titel antyder, overvejede makkerparret Balling og Bahs nemlig seriøst at lade denne sjette ombæring af løjerne blive seriens sidste.
Sådan kom det heldigvis ikke til at gå: Den folkekære trio vendte tilbage i adskillige film, og den rigtige dårlige nyhed for Egon, Benny og Kjeld var, at de ikke fik lov til at forblive millionærer ret længe...

Fik du ikke filmene i Morten Korch-serien? Køb dem her...