Kom tæt på de vilde dyr

Lørdag, 9. august 2014
af Redaktion
Oplev dyrene i Kenyas største nationalpark og overnat i en lodge på ti meter høje søjler, hvor bl.a. elefanterne kommer forbi. Gå om bord på et afrikansk dhow-skib og nyd middagen fra en af verdens 100 bedste restauranter, mens vi sejler ned ad Mangrove-floden.

Rejsen starter i Mombasa, der byder på både en spændende historie og de smukkeste strande. På det trestjernede Indian Ocean Beach Club kan du nyde varmen og beliggenheden direkte ud til den kridhvide sandstrand. I Mombasa besøger vi det gamle slavemarked, ser tilbage på kolonitiden under Portugal og England og går under de 14 meter høje stødtænder, der er byens vartegn. Efter et par dage ved by og strand går turen ud på savannen.

Bestil din rejse her >>

Super tilbud

Afrejse fra Billund eller Kastrup: Vælg mellem 21. januar-
5. februar eller den 18. marts-2. april 2015

Pris: 17.895 kr. pr. pers. i dobbeltværelse. Eneværelsestillæg på 1.700 kr.

Inkluderet i rejsen:
• Flyrejse fra Billund eller Kastrup til Mombasa t/r
• Mad om bord på flyet
• Transport til og fra hotellet
• 11 overnatninger på Indian Ocean Beach Club med morgenmad
• 4 dage/3 nætter safari med fuldpension
• Bytur i Mombasa
• Dinner-cruise på en afrikansk dhow
• Dansktalende rejseledere

Rejsen afvikles ved min. 15 deltagere.

Bestil din rejse her >>

Tæt på de vilde dyr

I Kenyas største nationalpark, Tsavo East, får vi rig mulighed for at komme helt tæt på de vilde dyr. Om dagen bevæger vi os rundt på savannen og spotter antiloper, elefanter, giraffer, zebraer og med lidt held et par løver. Fra vores lodge, Ashnil Lodge, der er bygget på ti meter høje pæle, kan vi sidst på dagen betragte dyrelivet ved vandhullet under os. Natten igennem er der lys på vandhullet, så det også på denne tid af døgnet er en fantastisk oplevelse at sidde "højt på strå" og samtidig iagttage elefanter og andre dyr gå ind under lodgen for at drikke.

Verdens bedste badestrande

Efter fire dages safari og mødet med de vilde dyr er der masser af oplevelser at se tilbage på, når vi igen er tilbage i Mombasa. Her kan strandlivet nydes ved nogle af verdens bedste badestrande. Oplev dyrelivet under havets overflade med snorkel i verdens andenstørste koralrev, sejl en tur i en båd med glasbund og se den spændende undervandsverden. Eller afslut rejsen med en slentretur i Mombasa og oplev byen på egen hånd.

Information og bestilling hos Bravo Tours, tlf. 70 10 10 77 og bravotours.dk/eventyrligeafrika