Kup, kunst og komik

Lørdag, 26. maj 2012
af Johan Isbrand
Fra lørdag 26. maj kan du købe den første film i Olsen Banden-serien, når du køber Familie Journal - der er fuld fart på de fantasifulde løjer

Kjeld og Yvonne har i den første film hele tre børn. Børge, som i de senere film tydeligvis er enebarn, har således her både en storebror og en lillesøster. Men ikke nok med det: Benny er forlovet med pornoskuespilleren Ulla (Lotte Tarp) og bliver i filmens løb tilmed far. I efter- følgerne er både Ulla og barnet behændigt glemt.

Første mødested
I det hele taget er løjerne knap så stuerene, som de sidenhen blev: Bandens faste mødested er et værtshus, som også huser et bordel, og de letlevende damer fylder ganske meget i handlingen. Som til gengæld i sine grundtræk er klassisk Olsen.

SÅDAN FÅR DU FILMEN

Fra lørdag d. 26. maj til og med søndag d. 3. juni kan du tilkøbe "Olsen Banden" med Familie Journal.
Dvd'erne koster 43 kr. stykket, når de købes sammen med bladet. Den samlede pris for blad og dvd er dermed 72,95 kr

Kunstskatten forsvinder
Efter et mislykket indbrud i en cigarforretning havner Egon Olsen i spjældet, og da han løslades, er det med en "plan af internationalt format" i baghovedet: Sammen med sine tro håndlangere, Benny og Kjeld, vil han stjæle en kostbar, tysk kunstgenstand, der under skarp bevogtning udstilles i København.
Kuppet lykkes. Men skæbnen vil, at Yvonne beslutter sig til at forlade Kjeld og rejse hjem til sin mor med hele børneflokken. Og uden at vide det kommer hun til at tage den alt andet end kønne kunstskat med sig...

Du kan også nå at købe filmperlerne i Morten Korch-serien. Find dem her