Lilli fejrer sit rygestop

Mandag, 18. januar 2010
af Redaktion
Vi på Familie Journal synes det er super flot, at det er lykkedes Lilli at kvitte rygningen, og hun giver den her som veloplagt fotomodel
 Foto: Claus Peuckert
Foto: Claus Peuckert

Af Charlotte Wisøfeldt

Lilli Flade Larsen

Alder: 71 år
Højde: 161 cm
Mål: Bryst 100 cm, talje 95 cm, hofte 102 cm
Tøjstr.: 44
Familie: Gift med Preben.
Børn: Britt 46 år og Sanne 43 år.
Job: Pensionist.
Interesser: Gymnastik og banko.

Førbillede

Lillis svigersøn, Carsten fik hende til at stoppe med at ryge, da han efter at have mistet to familiemedlemmer pga. lungekræft sagde, at han ikke også ville miste hende. 71-årige Lilli Flade Larsen nyder sit otium med Preben, som hun har været gift med i snart 47 år, i parrets lejlighed i Hvidovre ved København. Lilli har desværre fået rygerlunger efter sine næsten 60 år som ryger, men hun passer sin KOL træning (luftvejstræning) to gange om ugen.

Lillis kommentar
Jeg føler mig virkelig frisket op, både med tøj, hår og makeup. Jeg kunne faktisk godt finde på at købe sættet med kjolen, det var lige mig!

Varme og glød

Frisør Signe Eflund fra Cha Cha Cha valgte at friske Lillis lidt kedelige, gråbrune hårfarve op med varm chokoladebrun i kanterne, og lysere brun i resten. Det korte hår får mere fylde og facon med et "undercut" i pandehåret, der også klippes assymetrisk. Håret styles med voksen "Hair Concrete" fra Alterna. Da Lilli er helt uvant med makeup, vælger makeupartist Inge Jønson fra Max Factor et naturligt look med fokus på øjnene: De mørke skygger under øjnene dæmpes med concealer, og brynene tegnes let op. På hele øjenlåget lægges lyslilla skygge, mens brun og lilla mikses sammen langs vipperne og tones skråt op mod brynene yderst. . Grå kohl langs vipperne og masser af sort mascara indrammer øjnene.

Kjole med bløde læg til 199,95 kr. og
cardigan til 199,95 kr., begge fra Vero
Moda. Halskæde til 179 kr., armbånd til
49,95 kr. og strømpebukser til 79,75 kr.
alt fra H&M. Chanel brillestel fra Synoptik
til 4.530 kr. Sko fra Up A Tree til 1.099 kr.

Se også:
Minus 34 kilo på et år