Løven

Tirsdag, 31. marts 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. marts – 29. juni 2009

Løven: 23. juli - 23. august
April: Du trives bedst med mange mennesker omkring dig i denne måned, og du vil helst bevare en stemning af harmoni og lethed. Du kan nemt skabe nye kontakter, for du bliver opfattet som charmerende og let at omgås. De bekendtskaber, du indleder i denne periode, vil være lærerige for dig, og det kan både være på det personlige og det karrieremæssige plan. Du har det lidt svært med pligter og vil hellere nyde end yde. Hvis du bestræber dig på at holde en rimelig balance, kan du undgå at give anledning til misstemning eller konflikter.

Maj: I denne måned er det vigtigt for dig at føle dig som en del af et fællesskab, men du skal helst være sikker på, at det er dig, der har det afgørende ord. Du er meget afhængig af ros og anerkendelse, og derfor er du også meget opmærksom på at give det til andre. Du har let ved at sætte skub i dine omgivelser og smitte dem med din begejstring. I en bestemt situation kan du uventet blive tvunget til at påtage dig ansvaret for en opgave, der ligger lidt ud over det sædvanlige, og det kan inspirere dig til at søge ny viden på et bestemt område.

Juni: Du har et højt energiniveau i denne periode, men det kan være svært for dig at afgøre, om du skal være alene eller gå sammen med andre om de projekter, der optager dig. Der kan være nogle forbindelser til udlandet, der giver dig inspiration, men nok ikke bringer dig videre i den retning, du ønsker. Kommunikationen med de nærmeste kan bringe nogle uenigheder for dagen, som der har været lagt låg på. Du er tilbøjelig til at sige, hvad du mener, uden at tænke på, hvordan det bliver opfattet, og det er ikke alle, der er lige hårdhudede.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...