Norske strikkeguruer besøger strikke-camp

Mandag, 6. maj 2013
af Line Hviid
Der bliver gang i strikkepindene, når Storebælt Camping og FerieCenter i Korsør gentager successen og afholder strikke-camp for anden gang fra den 14.-16. juni. Garnglade kvinder (og mænd) kan her slippe kreativiteten løs, når de mødes om pindene til workshops og sjove events.

I år deltager bl.a. de norske strikkeguruer Arne og Carlos i den kreative event, strikke-camp d. 14.-16. juni. Du kender dem måske fra tv og bøger, hvor de er mest kendte for deres fine julekugler i norsk sweater-stil.

De holder på strikkecamp Storebeælt et foredrag om deres nye bog "Håndarbejde i haven", som netop er udkommet på dansk. Der er rift om det begrænsede antal billetter til foredraget med de strikkende nordmænd.

SE OGSÅ: Alle vores lækre håndarbejdsopskrifter på tøj til mænd

Workshops og DM i strik

I løbet af weekenden er der workshops med kendte strikkeeksperter bl.a. Lene Holme Samsøe, der har skrevet bogen "Mere feminin strik". Derudover er der mini-messe med garnboder fulde af inspiration, og samtidig er der indrettet en strikkeCafé, der er åben for fri strik.

Der bliver også lavet en bog-café, hvor man kan sælge sine gamle strikkebøger og billigt købe andres gamle bøger.

SE OGSÅ: Alle vores strikkeopskrifter på skønne kjoler i strik eller hækling

Strikke-camp med havudsigt

Storebælt Camping ligger i idylliske omgivelser lige ud til havet, så der er masser af inspiration at hente, når man sidder uden for sit telt, campingvogn eller hytte og strikker til havets brusen. Deltagerne vælger som regel at tage hele pakken med to overnatninger på pladsen, så de kan nå at få det hele med.

Dette år er der linet et stort program op med foredragsholdere som Vivian Høxbro og Charlotte Kaa.

Workshops for nybegyndere

Man behøver slet ikke at være noget strikkegeni for at deltage i Strikke-camp Storebælt. Der er nemlig en workshop for nybegyndere, og så vil alle de garvede strikkere helt sikkert også være behjælpelige med råd og vejledning.

Der er rig mulighed for at blive ferm til strik, hvis man som nybegynder deltager på årets strikke-camp.

Detaljeret program for weekenden samt tilmelding findes på vores hjemmeside:
http://www.storebaeltferiecenter.dk/index.asp?page=198&vpath=50|198|

Følg seneste nyt om strikkecampen på Facebook.com/strikkecamp

Kontakt Lene Hvid på tlf: 58383805 eller mailadresse: info@storebaeltferiecenter.dk for mere info.