Nyt fra musicalstjernen Maria Lucia

Mandag, 7. september 2015
Caroline Wigdal
Jeppe Michael Jensen
Maria Lucia skal igennem efteråret bruge de fleste af sine timer på Det Ny Teater i musicalen "The sound of Music." Og når hun så får brug for at slappe helt af, så ved hun, hvordan hun gør det bedst.

Maria Lucia kan godt lide at få ingenting til at blive til noget flot. Som en bunke papirer med replikker, der forvandles til et storartet show med dans, sang og kostumer. Processen med at skabe har hun været i flere gange i musicals som ”Aladdin” og ”Skønheden og udyret”. For øjeblikket bruger hun al sin energi på Det Ny Teaters scene i rollen som Maria Rainer i musicalklassikeren ”The sound of Music”.

Læs også: Far og datter medvirker i friluftsforestillingen "Sound of Music"

Maria Lucia er 31 år og sanger og musicalskuespiller. Når hun kommer hjem og skal slappe helt af, så foregår det i det mest komfortable tøj, hun ejer, på sofaen foran fjernsynet. Eller ved at hun slår sig ned på sin lille altan med udsigt til Vesterbro og Patti Smiths bog ”Just kids” i hænderne.

Læs også: Maria Montells pinlige optræden

Er stedet for afslapning ikke med udsigt til Vesterbro, så slapper Maria Lucia bedst af i Thailand. Der var hun på sin seneste rejse for at lade batterierne op. At rejse væk burde hun gøre lidt oftere, det er hun klar over. – Men egentlig er mit favoritrejsemål New York. Der har jeg været flere gange, og jeg er vild med det liv og den stemning, der er i byen. Der er hele tiden noget at give sig til. Derfor er New York ikke byen, jeg vil tage til for at slappe af men mere for at opleve, siger Maria Lucia.

Læs også: Vi swinger perfekt sammen

Hun er kæreste med den svenske artist Albin Ljungqvist. Første gang, hun blev præsenteret for ham, var, da hun sad som dommer til Dansk Melodi Grand Prix 2013, og Albin Ljungqvist stillede op. Men det var først et år senere, at de to blev kærester, da de mødte hinanden igennem fælles venner og bekendte. Ud over at sætte pris på tiden med sin kæreste, så værdsætter Maria Lucia mere end noget andet tiden med sin familie. Tiden, hvor hun kan lege med sine nevøer og niecer og spise god mad i selskab hele familien, er den bedste.

Læs mere om Maria Lucia i Familie Journal, som er på gaden mandag den 7. september 2015.

  • Maria Lucias barndomsminde

  • Hvad gør Maria Lucia på en dårlig dag

  • Vejen til at blive musicalskuespiller