Maria Montells pinlige optræden

Lørdag, 5. april 2014
af Redaktionen, redigering Mette Skøtt
Sangerinden er gladest, når alt er i harmoni og mindes en gang, hvor tingene ikke forløb så harmonisk, og hun leverede en ikke så vellykket optræden… til venindens bryllup
Foto: Stig Lerche
Foto: Stig Lerche

Maria Montell er efterhånden en garvet kvinde, når det kommer til at levere skøn musik til os danskere, og alligevel har hun, indtil nu, ikke udgivet noget siden 2006. Men det har hun som sagt netop lavet om på med pladen "NU", som hun har indspillet i Stockholm og København.

Amin Jensen har også opført sig meget pinligt en gang, så alle troede han var stinkende fuld..

Albummet handler, ifølge sangerinden selv, om hendes liv nu og her. Og spørg man ind til hvad, der gør hende glad nu og her, er svaret dette:

- Jeg er glad, når alt er harmoni. Når familien har det godt, og alle er glade og raske. Det er enkelt, men når man har set en masse både herhjemme og ude i verden, ender man med at sætte stor pris på det simple og enkle.

Kendt TV-læges datter har været indlagt - se hvorfor her

Den pinlige aften

Spørger man hende så om det modsatte: Hvad der gør hende ked af det, ja så drejer det sig også om familien:

- Når familien ikke trives. Der er måske stress i luften, og så kan man komme til at råbe og skrige ad hinanden. Jeg bliver ked af det, hvis jeg råber for højt. Og det kan man godt komme til, når man har tre børn og har arbejdet lidt for meget.

Er du enig? Familieekspert råder til at opdrage dine børn, som du opdrager hunde

Heldigvis er alt ikke arbejde og lidt morskab forgår der også i Maria Montells liv, selvom den episode hun nævner som den pinligste, måske nok var sjovest for andre end lige hende:

- Engang til en venindes bryllup var jeg blevet bedt om at rejse mig op og synge en sang. Det var en, jeg havde sunget mange gange, nemlig Charlie Chaplins "Smile". Men pludselig kunne jeg ikke huske teksten. Jeg gik i gang, gik helt i sort og måtte sætte mig ned igen. Det var pinligt!