Sådan skræmmer du edderkopper

Søndag, 21. maj 2017
af redaktionen, foto: Panterstock, All Over Press
De kan være ganske flotte i naturen, men ikke i vores hjem. Så hvis du også er en af dem, der får hjertebanken af det mangebenede dyr, så kan dette trick måske hjælpe dig af med edderkopper.
Edderkopper - sådan skræmmer du dem væk

Vores svenske kollegaer hos Allers mener at have fundet tricket, der kan skræmme selv de største edderkopper væk. Det er så simpelt, at det næsten vil være dumt ikke at prøve det af.

Har du problemer med en eller flere edderkopper i dit hjem, måske et rum som de særligt foretrækker, så skal du skræmme dem væk med en duft, som de hader. Den er hverken giftig eller ulækker.

Læs også: Bondegårdsferie med edderkopper fra Johns lyse sider

Edderkopper kan ikke lide pebermyntete

Edderkopper kan tilsyneladende ikke klare duften af pebermynte. Så har du en lille husfjende, du skal af med, er den nemmeste løsning at lave dig en kop pebermyntete.

Placer den våde tepose på en tallerken i det rum, hvor edderkoppen befinder sig. Eventuelt en tepose i alle rummets hjørner. Det skulle eftersigende være nok til at skræmme den mangebenede fætter væk.

Duften af citron

Hvis du ikke har pebermyntete, kan du bruge pebermynteolie. Hæld 10-15 dråber i en sprayflaske med vand og sprøjt de steder problemet er.

Læs også: Lenette er en rigtig heksemutter

Edderkopper kan heller ikke lide duften af kanel og citron.

Dit hjem kommer til at dufte dejligt uanset - og bliver edderkoppefrit. Prøv det!