Stenbukken

Tirsdag, 31. marts 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. marts – 29. juni 2009

Stenbukken: 22. december - 20. januar
April:
Du går ind i en måned, hvor du er meget udadvendt, og hvor det er let for dig at komme i kontakt med andre. Du interesserer dig simpelt hen for dine medmennesker, og du taler hellere om personlige forhold end om globale spørgsmål. Du har let ved at se noget humoristisk ved alt, hvad der sker, og din humor er smittende. Kritik og tung alvor er du tilbøjelig til at ignorere. Der kan vise sig mange nye muligheder i denne periode, og selv om det grundlæggende er meget positivt, kan det skabe rådvildhed, fordi du kommer i tvivl om, hvad du skal vælge.

Maj: Dine følelser er mere intense end normalt i denne måned, og det kan både skabe stjernestunder og timer i kulkælderen. Du må forsøge at tage højde for, at du er tilbøjelig til at reagere voldsommere, end du selv og dine omgivelser er vant til. Du ved, hvad du vil have, og det er ikke sjovt at stå i vejen for dig, når du er på vej mod målet. Selv om det er svært for dig at være køligt objektiv og fattet, kan du glæde dig over, at du ikke gør noget halvt. Det, du fatter interesse for, vil du fordybe dig i med hjerte og sjæl.

Juni: Du har nok været lidt tilbageholdende med at lufte dine planer, men nu er tiden inde til at melde klart ud og få ris og ros fra dine omgivelser. Du udtrykker dig meget klart og overbevisende og med en charme, der kan sikre dig en masse goodwill og opbakning. Du trives med at have travlt og kommer hurtigt til at kede dig, hvis der ikke sker noget. Du har let ved at lære, og enhver ny viden vil være stimulerende og dybt tilfredsstillende for dig. Kurser og uddannelse kan give dig succesoplevelser og føre dig i den retning, du ønsker.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...