Ud med graviditetstøjet

Mandag, 17. august 2009
af Redaktion
Janni var træt af kun at kunne passe graviditetstøjet – også da børnene var kommet til verden. På et halvt år vinkede hun farvel til 23 kilo med online-hjælp fra De Danske Vægtkonsulenter
Ud med Graviditetstøjet
Ud med Graviditetstøjet

Janni Ulstrup er mor til to guldklumper. Og guldklumper, det er de, selv om Mathias på 3½ og Caroline på 1 også er årsag til, at Janni har måttet slås med 30 kilos overvægt efter fødslerne.
- Faktisk kunne jeg kun passe mit graviditetstøj efter fødslerne, fortæller den 34- årige lægesekretær fra Støvning, der nu arbejder som forskningssekretær ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk afdeling ved Aalborg Psykiatrisk Sygehus.

Før

Stædighed var vejen frem
Efter flere forgæves forsøg på at blive slank var Janni tæt på at opgive. Men heldigvis blev kombinationen af en vis indbygget stædighed og en erindring om en veninde, der havde opnået et flot vægttab via De Danske Vægtkonsulenter det, der bragte Janni på ret kurs. Efter Mathias' fødsel tabte hun 20 kilo ved at tilmelde sig DDV, og efter Carolines valgte hun at blive online medlem hos vægtkonsulent Ellis Jacobsen. - Det har været en rigtig god måde at tabe mig på. For er man bare ærlig hele vejen igennem og oplyser det rette vægttab, fungerer systemet perfekt, fastslår Janni.

Efter

Familieprojekt
Hendes mand, Carsten, var også blevet større i årenes løb, så han besluttede sig for at være med på kostomlægningen.
- Det er fantastisk godt at være to, og da vi først fik startet, raslede pundene af os, og det gav lyst til at fortsætte. Det eneste, der er lidt surt, er, at alle kan se, hvor flot min mand er blevet. Mig har de jo oplevet med samme vægt inden graviditeterne, fortæller Janni, der har svært ved at undvære brød. Hun flytter rundt på madbrikkerne for at kunne nyde brød i større mængder end dagens tilladte to x 30 gram. Aftentimerne ved fjernsynet, som normalt også var tilegnet en godbid, kan være svære at komme igennem, men Janni har lært altid at have frisk frugt og græsk yoghurt i køleskabet. Eller en af de gode kager, som DDV har opskrifter på.

Af Ulla Linneman

Feminine Janni i koboltblåt og sort
med lilla tilbehør. Caviaroverdel
med A-linje til 549 kr. og flæsenederdel
med asymmetrisk bølgekant fra Kiilich
til 1.599 kr. Lilla strømper til 99 kr.,
sko til 799 kr. og taske til 799 kr.
er fra CCDK

Janni i tal

  • Sidst Janni købte bukser, passede hun str. 46. I dag hopper hun glad i en str. 40, som er perfekt til en 72 kilo let kvinde på 170 cm.
  • Undervejs har hun tabt 71,5 cm, fordelt med 11,5 cm i taljen, 19 cm om hofterne, 13 cm omkring lårene, 13 cm fra mellemgulv, 11 cm om brystet og 4 cm om overarmene.

Se også:
Forandring til Susanne