Brian er manden i mit liv

Lørdag, 23. juli 2016
af Greta Johannsen Foto: Henrik Bjerg
Jeanett var lidt vild med Brian, og Brian var lidt vild med Jeanett. Alligevel tog det dem næsten ti år, inden de blev kærester. Nu er Jeanett sikker på, at Brian er Danmarks bedste kæreste.

Ham der ejede fiskebilen i Hørning, kunne nemt være kommet ud af det med underskud, men heldigvis levede Jeanett ikke kun af fisk alene, selv om Brian, der stod i fiskebilen, gladelig havde foræret hende både fisk, vogn og sig selv på et sølvfad dengang for små syv år siden. Han var nemlig ret vild med Jeanett. Han turde bare ikke sige det til hende. Jeanett gik hjem med sin fisk – som hun havde fået gratis – og tænkte på Brian Wohlert. Hun havde mødt ham for første gang, da de gik på produktionsskole sammen. Dengang var de 16 og 17 år, og Brian havde en kæreste, så Jeanett ville ikke trænge sig på. Hun var ikke sikker på, at han ville bryde sig om hende. Sådan har de hver for sig spildt en del år. Nu er de endelig blevet kærester, oven i købet gift og bor i nærheden af Bjerringbro. Sammen. Læs også om seniordating

Fiskebilen

Nu er det alvor

Læs også om Lizandra og hendes kæreste

HVEM ER DANMARKS BEDSTE KÆRESTE

Traditionen tro vil vi her på Famiie Journal her i sommer foretage en kåring af en speciel person. I år vil vi gerne finde Danmarks bedste kæreste.

Når vi siger kæreste og ikke mand eller kone, er det, fordi det naturligvis gælder for både gifte og ugifte par. Det er helt enkelt din partner – eller din elskede, om man vil – du skal indstille. Og naturligvis kan både mænd og kvinder indstille og blive indstillet.

Synes du, at din kæreste fortjener titlen ”Danmarks bedste kæreste”, så send en kort begrundelse til os. I løbet af sommeren kontakter vi nogle af indsenderne med henblik på at bringe en artikel om parret. Mod slutningen af sommeren trækker vi lod blandt de indsendte forslag. Gevinsten er en dejlig rejse efter eget valg.

Du kan sende en mail til bedste@familiejournal.dk – husk at angive din postadresse – eller sende et brev til Greta Johannsen, Familie Journal, postbox 420, 0900 Kbh. K.