En sød og sund påsketradition

Fredag, 6. april 2012
af Redaktion
Husk at spise syv slags grønt i påsken
Tegning: Jane Bagge
Tegning: Jane Bagge

Af Kirsten Aarslev

At spise syv slags grønt hver dag i påsken er en sød og sund tradition. Den blev oprindeligt indført for at give sundhed efter fasten, og det er heldigvis oplagt at fortsætte den gode tradition.
Det er sin sag at finde så meget af det nye grønne på denne årstid, men vi trænger til det - og det er tilladt at bruge grøntdisken i supermarkedet som hjælp. Det kan f.eks. være purløg, persille, karse, brøndkarse, dild, mælkebøtteblade, brændenældeskud, rosmarin og timian.


Læs mere om brændenælder her...

DET ALTERNATIVE

I Familie Journal Shoppen kan du finde masser af spændende og alternative varer



Læs også...
Ni slags grønt til påske
Sundt afkog