Husker du…?

Torsdag, 25. oktober 2018
af ANNONCE
Minderne er der ingen, der kan tage fra os – heldigvis. Mange af os nyder stadig at tage de gamle fotoalbum frem og mindes de mange gode stunder og mennesker, der har beriget vores liv. Før alle billeder blev digitale, sendte vi i spænding vores billeder af sted til fremkaldelse uden at vide, hvordan resultatet blev. Det havde absolut sin charme, men ikke altid det bedste resultat. Fordelen i dag er, at vi med det samme ved, om det er et billede, vi skal beholde eller slette. Men hvordan kan vi genskabe glæden ved fremkaldelse og sikre minderne til glæde for andre?

En hyggelig måde at gøre dette på er ved at lave din egen livsbog. En bog, hvor du samler små anekdoter og mange af dine billeder, så minderne og historierne lever videre på print til store glæde for både dig og resten af familien, store som små og i flere generationer frem.

Minder for livet

Idag er det heldigvis heller ikke besværligt, og du behøver ikke længere at vente i, hvad der føles som en evighed for at få dine billeder. Alt du behøver er en printer, og så kan du bare gøre det derhjemme i ro og mag og sammen med dem, du holder af. Det er både nemt og billigt samt en skøn måde at være sammen med dine nærmeste på.

Start med at vælge de billeder, du gerne vil have med i bogen, og print dem ud. Derefter kan du dele dem op, som du ønsker, det skal være, og sætte dem alle ind i en fin notesbog. Vælg gerne en større bog, så der også er plads til at skrive små noter og historier til flere af billederne. Det gør bogen endnu mere personlig og skaber et dejligt minde for livet.

Enkelt og ligetil

Netop fordi vores billeder er digitale, har vi også en tendens til at tage mange flere billeder, end vi ville have gjort før. Så den største udfordring bliver nok at skulle vælge ud, hvilke du vil bruge. Men når det først er gjort, bliver det enkelt derfra.

Har du har taget billederne med din telefon, tager du de valgte billeder og sender dem direkte til din HP-printer. Hvis du ikke har en HP-printer, så kan du købe en her

Husk at vælge fotopapir til printeren, hvilket giver et bedre og mere holdbart resultat. Og så er det ellers om at komme igang med at sortere og finde ud af, hvor de alle skal sidde i bogen.

Sådan er du altid sikker på at have nok blæk til din printer

HP Instant Ink er et smart blæk abonnement, som gør det nemt for dig. Når din printer er ved at løbe tør for blæk, giver printeren selv besked til HP om at sende dig mere – uden du behøver at gøre noget. Printeren bestiller originalt HP blæk og får det leveret til din dør, inden du løber tør. Så kan du printe lige så mange billeder, du vil, uden at løbe tør for blæk.

Læs mere om HP Instant Ink og printerblæk-abonnement her