Peter Frödin elskede at gå i skole

Søndag, 15. januar 2017
af Johan Isbrand, Foto: Søren Lamberth
I disse uger kan Peter Frödin for tredje gang opleves på dommerholdet i TV 2's underholdningsshow "Danmark har talent" i selskab med Jarl Friis-Mikkelsen, Nabiha og Cecilie Lassen
Peter Frödin elskede at gå i skole

Hvad er du optaget af lige nu?

– Vi har netop afsluttet auditions til ”Danmark har talent”, og jeg glæder mig meget til den nye sæson, som bliver anderledes end tidligere. Alene det, at vi i år har optaget på Folketeatret, giver noget i form af smukkere billeder, en rigtig scene, balkoner og en flot trappe bag scenen. Derudover har min meddommer Jarl Friis-Mikkelsen og jeg samarbejdet om komedie­serien ”Grete”, der netop nu bliver vist på TV 2. Her spiller jeg titelrollen. Ikke som en mand klædt ud som dame i stil med ”Mrs. Doubtfire”, men simpelthen bare i en kvinderolle. Det har været sjovt. Jarl og jeg har skrevet og ringet lidt frem og tilbage om den, og så er der kommet en serie ud af det.

Er du stadig den venlige dommer på ”Talent”-holdet?

– Jeg er nok blevet lidt hårdere i løbet af tre sæsoner, men jeg tager hensyn. Når unge mennesker kommer helt fra Thisted med toget og derefter skal vente i syv timer for at kunne give deres auditon, er det strengt at sende dem ud efter 20 sekunder. Ikke desto mindre har jeg faktisk gjort det et par gange.

Hvad er dit bedste barndomsminde?

– Jeg elskede at gå i skole. Bortset fra 9. klasse, hvor vi havde latin. Men jeg havde mange dejlige lærere og sjove klassekammerater. Det var ikke mig, der var klassens sjove dreng. Vi var mange om det.

Læs om "X Factor"-dommer Sofie Linde her.

I Familie Journal nummer 3, der kan købes fra den 16. til den 22. januar 2017, kan ydermere læse om

· Det bedste og værste ved Peters job ifølge ham selv

· Hvilket sted, der er Peters yndlingsrejsemål

· Hans bedste råd til et ungt menneske, der vil være skuespiller

· Hans tanker om opførsel over for borddamer og -herrer

Lene Maria Christensen er skærmaktuel i "Arvingerne" på DR1. Læs om hende her.