Skorpionen

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 30. juni til 27. september 2009

Skorpionen: 24. oktober - 22. november

Juli: Der kan være noget konfliktstof i dit parforhold, som du kommer til at bruge tid og kræfter på i denne måned. Det er svært for dig at finde ud af, hvor højt du skal prioritere det fælles, og hvor meget tid du skal bruge på egen hånd. Økonomien kan også være et stridspunkt, fordi I ikke har den samme opfattelse af, hvordan pengene skal bruges. Der kan være en del selskabelighed, men der er risiko for, at du vil opleve sammenkomsterne som kedelige eller skuffende, hvis du tænker mere på, hvad du modtager, end på, hvad du kan bidrage med.

August: Denne måned kan være præget af en stor tillid til dine egne evner og positive forventninger til, hvad fremtiden vil bringe. Du er tilbøjelig til at kaste dig ud i noget nyt med lukkede øjne og stole på, at heldet er med dig. Især økonomisk kan det være en dyr periode, fordi du er tilbøjelig til at købe stort ind uden at tænke på, om du har råd til det. Socialt er du ikke så omkringfarende. Du foretrækker en stille aften med gode samtaler med de nærmeste venner, frem for sammenkomster med mange mennesker eller mennesker du ikke kender.

September: Hvis du har brug for at foretage ændringer, er det i denne måned, du skal gøre det. Du har både modet og energien til at se kendsgerningerne i øjnene og skaffe dig af med de vanemønstre, der hæmmer dig. Du er i stand til at se helt nøgternt på dig selv og dine muligheder, og der kan være en atmosfære af opbrud og nytænkning i din omgangskreds, som du lader dig smitte og inspirere af. Du kan både møde nye mennesker i denne periode og komme i kontakt med gamle venner, du ikke har haft forbindelse med længe.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...