Skorpionen

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Skorpionen: 24. oktober - 22. november

Oktober: Det er en dejlig efterårsmåned, du går ind i, hvor du især vil glæde dig over varme og tætte relationer. Du er i stand til at være helt dig selv og give udtryk for dine inderste tanker og følelser, når du er sammen med venner og familie, og det giver mere dybde og nærvær i jeres forhold. Der kan være et uafklaret spørgsmål i forhold til en ven eller partner, som du nu kan tage op, fordi du ikke viger tilbage for at tale om de mere vanskelige emner. På jobbet kan du få anerkendelse for en særlig indsats gennem en længere periode.

November: Der kan være en aktuel situation, der giver anledning til optimisme og sætter skub i nogle planer, der først nu for alvor er ved at tage form. Du er i stand til at bevare overblikket, selv om du har en masse bolde i luften, men du er tilbøjelig til at ignorere det, der ikke passer ind i billedet. Tag imod gode råd og lad være med at slå det hen, hvis nogen gør dig opmærksom på noget, du har overset. Selv om du arbejder bedst alene i denne periode, er der ingen grund til at grave grøfter mellem dig og dine kolleger.

December: I denne måned er der fokus på forhold af enhver art, og det er særligt vigtigt for dig at modtage bekræftelse og anerkendelse. Ikke for noget du har bedrevet, men for din unikke personlighed og særlige egenskaber. Din energi kan være lidt ujævn, og du vil have meget vanskeligt ved at tvinge dig selv til at gå i gang med opgaver, der hverken er spændende eller sjove. Nyindretning eller gør-det-selv-projekter i hjemmet vil nok appellere til dig, for din æstetiske sans er forstærket og giver dig et skarpt blik for det, der trænger til en kærlig hånd.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten