Skorpionen

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Skorpionen: 24. oktober - 22. november

Januar: Du går ind i en periode, hvor det er dit forhold til andre mennesker, der først og fremmest er i fokus, og især partnerskaber af arbejdsmæssig og/eller romantisk karakter. Du har behov for at have helt rene linjer i dine relationer, så du vil tage initiativ til at rede trådene ud, hvis der er uafklarede spørgsmål. Du forstår at sætte ord på dine følelser, så et evt. parforhold kan blomstre op, fordi du giver det ny næring. Også på karriereområdet kan du have gavn af at åbne dig lidt mere, og det er ikke kun i samtaler, du står stærkt. Du kan også have succes med køb og salg.

Februar: Stærke følelser og store ønsker vil præge din hverdag i denne måned, og det kan skabe nogle større stemningsudsving, end du er vant til. Du vil helst se mennesker omkring dig, og du har let ved at få opmærksomhed og tage kontakt til andre, men du kan overdrive dine virkemidler og støde de lidt sartere sjæle fra dig. Det er svært for dig både at være hensynsfuld og handlekraftig, så du vil være tilbøjelig til at svinge mellem to yderpunkter. Du vil trives bedst, hvis du kan kanalisere noget af al din energi over i udfordrende eller kreative opgaver.

Marts: Det bliver en behagelig måned for dig, hvor du føler dig afslappet og indstillet på at fokusere på livets lyse og muntre sider. I modsætning til sidste måned, har du ikke behov for at være den, der tager initiativet, men kan uden vanskelighed tilpasse dig andres dagsorden. Du tiltrækker mennesker, der lige som du selv, har lyst til at nyde livet uden at tænke så meget over problemerne ude i verden. Der kan komme en uventet forbedring af din økonomiske situation, men pengene kan også hurtigt blive brugt. Du er mere interesseret i luksus end i sikkerhed.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten