Tvillingerne

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 29. juni til 27. september 2009

Tvillingerne: 22. maj - 21. juni

Juli: Du går ind i en måned, hvor du er fuld af optimisme og har en masse jern i ilden. Du har et særligt organisationstalent, og det betyder, at du har svært ved at se passivt på, at noget ikke fungerer optimalt. Nogle vil takke dig for dine gode råd eller din hjælp, mens andre måske vil føle, at du træder ind på deres enemærker. Der kan være tale om nogen rejseaktivitet i denne periode, og du kan havde glæde af at få indblik i andre miljøer eller kulturer, uanset om det sker på en rejse eller ved, at du opsøger nye mennesker eller steder i dit lokalmiljø.

August: Du er meget dynamisk i denne periode, og det betyder meget for dig at få opmærksomhed og anerkendelse. Dine kreative evner er forstærkede, men du kan have glæde af en hvilken som helst aktivitet, der giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på det, du gør. Du er i en lidt romantisk stemning, og afhængigt af dit ståsted i livet kan det betyde en opblomstring i interessen for det modsatte køn, eller et behov for at blive berørt af de oplevelser, du kan få i forbindelse med f.eks. et musikstykke eller en smuk dag ude i naturen.

September: Du kan være udsat for nogle frustrerende situationer i denne måned, hvor du oplever, at omstændighederne eller nogle personer på din arbejdsplads forhindrer dig i at nå dine mål. Du kan have lidt svært ved at falde ind i andres rytme, og du vil måske synes, at dine kolleger fralægger sig ansvaret og kommer for let til deres resultater. Tillid er nøgleordet i denne periode, for du kommer ingen vegne med mistro eller kontrol. Hvis du kan stole på, at andre vil dig det bedste, kan du også få skabt de harmoniske relationer, du ønsker.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...