Tyren

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 29. juni til 27. september 2009

Tyren: 21. april - 21. maj

Juli: Du går ind i en periode med fokus på social aktivitet, og du kan lægge en masse energi i at arrangere fester og andre sammenkomster. Du har travlt, men de aktiviteter, du er optaget af, er selvvalgte, og du har let ved at få din kreative side frem i forbindelse med opgaver i hjemmet. Du er tilbøjelig til at skrue op for charmen over for stort set alle, du støder på, og kan få en del opmærksomhed både fra dine venner og fra nye bekendte. Hvis det er relevant for dig, er der mulighed for et nyt forhold, men der er også risiko for uønsket opmærksomhed.

August: I denne måned kan du være præget af en vis rastløshed, fordi du har et stort behov for eventyr og frihed, men du ved ikke rigtig, hvilken form eller retning, du skal vælge. Du er tilbøjelig til at forsøge at få dine nærmeste til at vælge for dig, men det er ikke en god løsning. Din rastløshed kan bringe dig ud i situationer, hvor du falder for løfter, du inderst inde ved ikke kan holde vand. Tag kun chancer på områder, du har en solid erfaring med. Når noget lyder for godt til at være sandt, kan du godt regne med, at det også er det.

September: Der er ingen grænser for, hvad du vil gøre for at gøre livet smukkere, lysere og lettere i denne måned. Det vil være en oplagt feriemåned, for du vil være opsat på selvforkælelse og have svært ved at holde dig selv til ilden, når det drejer sig om opgaver, der bare skal gøres. Dine følelser er forstærkede, og du bliver let rørt og begejstret for nye mennesker eller ideer. Du har både markante holdninger og stærke ønsker, der har en stor indflydelse på din dagligdag og din omgang med andre. Hold dig til de mennesker, du ved, du kan stole på.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskop oversigten...