Tyren

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Tyren: 21. april - 21. maj

Oktober: Du går ind i en måned, hvor du vil føle dig meget levende, klarhjernet og parat til alle slags oplevelser. Med dit åbne sind kan du støde på noget interessant overalt, hvor du færdes. Du vil have et mere aktivt socialliv end sædvanligt, og det er en periode, hvor telefonen vil ringe konstant. Du kender dit værd, og du kan få de allerbedste sider frem både i dig selv og andre. Er du single, er der mulighed for en ny romantisk kontakt, og i et eksisterende parforhold kan din partner få glæde af din sans for æstetik og romantik.

November: Der kan komme lidt grus i maskineriet i denne måned, og du kan have svært ved at falde ind i andres rytme. Du vil helst ikke lægge dig fast på noget bestemt, og for dine omgivelser kan det virke, som om du skifter mening, som vinden blæser. Der kan være nogen rejseaktivitet i forbindelse med dit arbejde, og det kan stresse dig lidt, fordi det er svært at indpasse i et travlt program. I en bestemt sag skal du træffe en beslutning uden at få tid til at tænke konsekvenserne igennem, men du har en god intuitiv fornemmelse for det rigtige valg.

December: Du vil have et særligt stort behov for følelsesmæssig kontakt med andre i denne måned, og det skal være en kontakt, der er tæt og dyb. En overfladisk idyl hvor konfliktstof bliver fejet ind under gulvtæppet er helt uacceptabel for dig. På jobbet kan du være lidt oprørsk og give udtryk for nogle holdninger, du ved vil give anledning til løftede bryn. Jo mere man forsøger at få dig til at rette ind, jo mere vil du demonstrere din ytringsfrihed. En kontakt med en person uden for din sædvanlige omgangskreds kan inspirere dig til en ny interesse.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten