Vædderen

Tirsdag, 30. juni 2009
af Redaktion
Horoskop for 29. juni til 27. september 2009

Vædderen: 21. marts - 20. april

Juli: Du går ind i en måned, hvor du har en mening om alt og lyst til at diskutere dine tanker med andre. Du har mulighed for at gøre dig mere gældende på jobbet, og nogle, der er højere oppe i systemet, kan åbne døre for dig eller skaffe dig nogle fordele. Det er vigtigt, at du ikke farer for hurtigt frem, for du opnår de bedste resultater ved at følge en langsom og stabil kurs. Der kan være en lidt anspændt stemning i hjemmet, og de konfrontationer, der kan opstå, løses bedst ved, at du viser dig fra din mest diplomatiske side og ikke insisterer på at få ret.

August: Det vil være din bedste sommermåned, og den vil byde på mange sociale aktiviteter. Selv om du er meget udadvendt, er du mere optaget af at dyrke dine gamle venskaber end at etablere nye, og med hensyn til sammenkomster går din smag mere i retning af det stilfulde og elegante end det løsslupne. Din æstetiske sans er forstærket, og du kan opleve, at skønhed betyder mere for dig end normalt. Det kan både betyde, at du har et skarpt blik for tiltrængte fornyelser i de nære omgivelser, og at du bliver mere interesseret i kunst, mode og indretning.

September: En af dine nærmeste kan involvere dig i nogle planer, du er lidt betænkelig ved, men du har svært ved at sige fra, fordi du ikke er helt klar over, hvad din skepsis skyldes. Lige nu kan det være svært for dig at finde dit eget ståsted, og du klarer dig ved at holde mange døre på klem og undgå bindende tilsagn. På et tidspunkt vil du få nogle oplysninger, der gør det klart for dig, hvad du skal gøre. Du har en masse energi og lyst til at være fysisk aktiv, men det skal helst være dig, der tager initiativerne, og det skal helst være aktiviteter, der har nyhedens interesse.
Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Få dit daglige horoskop på sms
Sådan gør du: Send koden, der står herunder, i en sms til 1266 og modtag efterfølgende dit daglige horoskop hver morgen de næste syv dage. Er du f.eks. løve, så send UHH LØVEN til 1266, eller er du tyr, så send UHH TYREN til 1266 osv. Pris: 5 kr. + alm. sms-takst i alt for alle syv dage.

Tilbage til horoskopoversigten....