Vægten

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Vægten: 24. september - 23. oktober

Januar: Det kan blive en lidt hektisk måned, hvor du har flere jern i ilden, end du plejer. Du kan være meget optaget af nogle projekter, som du gerne vil bruge tid på, men både privat og på jobbet er der et væld af opgaver, der tager tid fra det, du helst ville beskæftige dig med. Når du ikke selv kan tilrettelægge din arbejdsrytme, vil du være tilbøjelig til at reagere med anspændthed eller overspringshandlinger. Hvis du skal have mere livskvalitet ind i hverdagen, er du nødt til at insistere på, at det, du brænder for, skal have mere plads i hverdagen.

Februar: Du er hurtig til at få idéer og finde løsninger i denne periode, og der er ikke langt fra tanke til handling. Den anspændthed, der prægede sidste måned, afløses af en stærk selvtillid og tiltro til dine evner og muligheder. Du er meget principfast og ikke bange for at udtrykke markante holdninger, så der kan flyve nogle gnister i samtaler og diskussioner, men du vil føle dig mere levende og i kontakt med dine følelser. En aktuel situation kan minde dig om hændelser i din fortid, og nogle gamle drømme og ønsker kan blive vækket til live igen.

Marts: Det vil være den bedste vintermåned for dig, og du vil have medvind på flere fronter. Du har en forstærket intuition og kan have held med at handle ud fra en spontan indskydelse. Hvis du normalt er lidt tilbageholdende, vil du opleve, at du bliver fri af de sædvanlige forbehold og ikke er bange for at prøve kræfter med noget ukendt. Du har også mere lyst til at måle dig selv med andre og konkurrere for sjov. Spørgsmålet om, hvordan andre mennesker opfatter dig, kan optage dig mere end sædvanligt, og du vil måske få lyst til at ændre på din personlige stil.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten