Vægten

Mandag, 5. oktober 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit efterår 2009

Vægten: 24. september - 23. oktober

Oktober: Det er en meget dynamisk periode, du går ind i, hvor du kan præstere dit allerbedste og overkomme mere end sædvanligt. Din drivkraft er i høj grad en trang til at måle dig selv med andre og bevise, at du er mindst lige så kompetent. Der kan opstå situationer på jobbet, hvor det vil være klogest at gå på kompromis og ikke forsøge at få ret for enhver pris. Hvis du kan give dig på mindre væsentlige punkter, kan du få gennemført det, der er vigtigt for dig. I forhold til familien vil du have lettere ved at vise dig fra din mere imødekommende side.

November: Der er stadig fuld fart på i denne måned, men du hviler mere i dig selv og har ikke længere brug for at bevise dit værd. Det er nødvendigt for dig, at du har en stærk følelsesmæssig kontakt med andre, og det gælder især den daglige nærhed og meningsudveksling under fire øjne. Det er ikke så meget harmoni og idyl, du søger, men en bekræftelse på at I er der for hinanden på godt og ondt. Der kan ske en forbedring i økonomien, men du kan sagtens få brugt de ekstra penge og flere endnu, hvis ikke du passer på.

December: Selv om vi går ind i den mørkeste måned, er du ikke, som så mange andre, opsat på at julehygge og skrue ned for tempoet. Du får mange idéer og har brug for en sparringspartner til at få vurderet, hvilke der er hold i. Et familiemedlem eller en ven, du har stor respekt for, kan få en særlig betydning for dig i den forbindelse og give dig gode, praktiske råd. Hvis du skal forhandle dig frem til nogle fordele på jobbet eller hos bankrådgiveren, er det nu, du skal slå til. Du virker overbevisende, fordi du har argumenterne i orden og hele tiden er et træk foran.

Ved astrolog Birgit Skram

Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten