Vandmanden

Søndag, 20. december 2009
af Redaktion
Sådan står stjernerne i dit forår 2010

Vandmanden: 21. januar - 18. februar

Januar: Du har en masse selvtillid i denne periode, og du vil måske føle, at du fortjener mere anerkendelse og opmærksomhed, end du har fået hidtil. Det er ikke nok for dig bare at bevare status quo, for du er meget opsat på, at der skal ske en udvikling på et eller flere områder af dit liv. Du er villig til at ofre en del af din bekvemmelighed og tryghed for at få høstet nogle erfaringer og få nogle oplevelser, der kan bringe dig videre. Du er meget udadvendt og god til at tage initiativ til kontakt, men er nok mere interesseret i gode, dybe samtaler end i romantik.

Februar: Dine tanker er præget af en knivskarp logik i denne periode, og du har ingen problemer med at føre dine idéer ud i livet. Selv om du ikke af natur er særlig åben, vil du nu have let ved at komme på bølgelængde med de mennesker, du støder på, og virke helt ærlig og uforstillet. Du udtrykker dig med større autoritet, end du måske selv synes, der er dækning for, og du kan opleve, at du gør et stort indtryk på andre. Der kan være nogen rejseaktivitet i denne måned, og da du har lyst til at tilegne dig ny viden, kan kurser, studier o.l. også komme på tale.

Marts: Du vil nok ikke være så omkringfarende i denne måned, men have mere lyst til at gemme dig lidt og lade batterierne op. Du sætter pris på dit eget selskab, og det kan dræne dig for energi at være sammen med andre, fordi du er meget følsom over for stemninger og lader dig smitte af andres følelser. Enhver form for skævhed eller uretfærdighed kan bringe dit sind i kog, og det gælder både for det, du har personlig berøring med og for mere overordnede spørgsmål, der vedrører større grupper af mennesker. Du vil måske få lyst til at udføre en form for frivilligt arbejde.

Ved astrolog Birgit Jensen


Klik dit horoskop frem
Du kan også læse dit horoskop på oestrogen.dk:
Det daglige horoskop
Det ugentlige horoskop
Det månedlige horoskop

Tilbage til horoskop-oversigten