(24 stk.)
Det skal du bruge til cookies med hvid chokolade og peanuts:
Prøv også: Pistacie-tranebær cookies
1 vaniljestang
125 g smør
75 g sukker
35 g farin
190 g hvedemel
¼ tsk. natron
1 æg
100 g hvid chokolade
100 g saltede peanuts
Sådan laver du cookies med hvid chokolade og peanuts
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Rør smør sammen med sukker, farin og vaniljekorn.
Bland mel og natron sammen og rør blandingen grundigt i smørblandingen sammen med ægget.
Hak chokoladen til små tern.
Bland chokolade og peanuts i dejen.
Form dejen med en ske til 24 cookies og sæt dem på to plader med bagepapir.
Tryk dejen lidt ud med skeen, til de er ca. 1 cm tykke.
Bag kagerne ved 175° 10-12 min.
Lad dem køle af på bagepladen og opbevar dem i en lufttæt kagedåse.