(3 pers.)
Det skal du bruge til æggekage med bacon, courgette og peberfrugt:
100 g bacon i tern
2 spsk. olivenolie
1 courgette
1 rød peberfrugt
300 g kogte kartofler (gerne en rest)
4 stilke timian
6 æg
Salt og peber
Tilbehør:
Purløg
Rugbrød
Sennep
Sådan laver du æggekagen
Brun baconen i 1 spsk. olie på en pande.
Læg den derpå på en tallerken.
Skær courgette og peberfrugt i tynde skiver og svits dem gyldenbrune i 1 spsk. olie på panden.
Skær kartoflerne i tern og lad dem stege med i et par minutter.
Kom baconen tilbage på panden.
Hak timianen.
Pisk æggene med salt, peber og timian og hæld blandingen over grøntsagerne på panden.
Skru ned for blusset og lad æggekagen simre ved svag varme, til den er fast.
Drys med hakket purløg og servér med rugbrød og sennep.
Prøv også: Fars varme morgenpande