Opskrifter

Alt i et fad

Lørdag, 24. marts 2012af Redaktion
En spændende ret med krydrede pølser og ande- eller kyllingelever på en dejbund

(4 pers.)
25 min. + 45 min. i ovnen

Bund
225 g hvedemel
½ tsk. salt
4 æg
1½ dl øl (lys eller mørk)
1½ dl mælk

Top
3 spsk. olivenolie
8 mellemstore, krydrede pølser
2 rødløg i både
300 g ande- eller kyllingelever
1 bundt frisk timian
Salt og peber

Tilbehør
Tomatsalat

Rør dejen sammen, rør melet med lidt af mælken, til den ikke klumper, dejen bliver som en pandekagedej. Kom den i en høj bradepande. Rist pølserne, rist leveren på en anden pande til begge dele er godt brunede. Steg løgene. Læg løg, pølser og lever i æggemassen. Bag retten ved 200° i 45 min. Drys med timian og server med tomatsalat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SJOV MED FORME

Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her...

Find flere opskrifter her...
Svinemørbrad med braiserede urter
Pølser med selleri-kartoffelgratin
Pølser med varm kartoffelsalat








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop