(2 pers.)
15 min.
6 wienerpølser
500 g kogte, små kartofler
75 g røget bacon i små tern
1 hakket skalotteløg
½ dl lys vineddike
Salt og peber
Lidt purløg
Bring pølser i kog, sluk og lad dem trække ca. 10 min. Skær pillede, kogte kartofler i skiver. Rist bacon i gryde og steg rødløget i samme afsmeltede fedt. Bland kartofler og eddike i til det jævner let og kom så bacon i og smag til med salt og peber. Server drysset med purløg.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE SKÅLE PÅ BORDET
Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Skinke med spidskålssalat
Roastbeef med grønsager
Wienersnitsel med brasede kartofler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)