Opskrifter

Auberginer i kokos

Torsdag, 22. december 2011af Redaktion
Dejlig, krydret middag

(4 pers.)

3 store auberginer
6 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
2 citrongræsstilke
2 tsk. gurkemeje
2 tsk. salt
1 tsk. chili
1 rød chili (uden kerner)
1 spsk. olivenolie
1 spsk. sukker
6 skalotteløg, hakkede
1 spsk. thaifiskesovs
1 dåse kokosmælk
4 dl vand
Lidt koriander til pynt

Tilbehør
Kogte ris

Blend chili, hvidløg, ingefær og citrongræs. Skær auberginer i store, aflange stykker. Bland de tørre krydderier og gnid på auberginerne. Brun dem i olie i en stor pande i ca. 10 min. og tag dem op. Kom den blandede masse, sukker og løg i panden og lad den blive til en tyk sovs. Kom auberginerne i og tilsæt fiskesovs, kokosmælk, hønsefond og rør rundt. Lad det småsimre i 15 min. Smag til med salt og peber og server med ris.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Pasta med spinatpesto og rejer
Andebryststeg med blåbærsauce
Spaghetti med laks og porrer

Få tjek på al julemaden her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop