Opskrifter

DDV-opskrift: Fisk i fad med druer og mandler

Onsdag, 20. januar 2010af Redaktion
Super slankende ret fra De Danske Vægtkonsulenter

120 g fiskefilet, f.eks. rødspætte el. rødtungefilet

125 g stenfri, grønne druer
15 g snittet rødløg
150 g DDV yoghurt 7%
Hakket persille
15 g smuttede, hakkede mandler
Salt og citronpeber

445 kcal/1861 kJ

  • 20 g fedt 41%
  • 32 g kulhydrat 29%
  • 33 g protein 30%
  • 3 g kostfibre

Rul fiskefileterne og læg dem i et ovnfast fad sammen med snittede rødløg og druer. Del druerne, hvis de er store. Rør yoghurten sammen med hakket persille og smag den til med salt og peber. Tilsæt de hakkede mandler. Fordel blandingen over fisken og sæt fadet i en varm ovn ved 200° i ca. 20 min., til fisken er bagt mør.
Server bagte rodfrugter til retten, f.eks. knoldselleri, pastinakker, persillerødder og rødbeder.

Opskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere retter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Peberbøf med svampesauce
Røget kylling med avocadosalat
Vegetarbøffer