Opskrifter

Fisk i suppen

Mandag, 9. september 2013af Redaktion
Skøn Lavkarbo-fiskesuppe med torsk, rejer og sunde grønsager

Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-fiskesuppet

(4 portioner)

½ porre
½ squash
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 dl vand
2 dl fløde
1 spsk. fiskekraft
Salt og peber
400 g torskefilét
5 store, grønne asparges
200 g rejer
200 g små tomater
½ dl hakket, frisk dild


Kom i gang i dag!

Køb Lavkarbo-hæfterne i vores webshop

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe Lavkarbo- hæfterne vores webshop. Alle fire tillæg indeholder spændende opskrifter som sikrer dig et vægttab og ikke smager af kedeligt slankemad.

Hvert tillæg koster kun 20,-

Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.

Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/

Fremgangsmåde

Skær porren i strimler og squashen i både. Hak hvidløget fint og svits det hele i en pande med smør. Tilsæt vand, fløde og fiskekraft. Smag til med salt og peber. Skær torskefilét og asparges i mindre stykker og hæld det i retten. Lad det simre ved svag varme i ca. fem min. Tilsæt rejer og tomater lige før servering. Top retten med hakket dild.

Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Tatjana Albinus

Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo

Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren


Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop




Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød