Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-fiskesuppet
(4 portioner)
½ porre
½ squash
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 dl vand
2 dl fløde
1 spsk. fiskekraft
Salt og peber
400 g torskefilét
5 store, grønne asparges
200 g rejer
200 g små tomater
½ dl hakket, frisk dild
Kom i gang i dag!
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
![]() |
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom. Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal.dk |
Følg Tatjana på hendes blog: http://tatjanasmad.blogspot.dk/ |
Fremgangsmåde
Skær porren i strimler og squashen i både. Hak hvidløget fint og svits det hele i en pande med smør. Tilsæt vand, fløde og fiskekraft. Smag til med salt og peber. Skær torskefilét og asparges i mindre stykker og hæld det i retten. Lad det simre ved svag varme i ca. fem min. Tilsæt rejer og tomater lige før servering. Top retten med hakket dild.
Lavkarbo/Low Carb-opskrift: Tatjana Albinus
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-vafler |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-smoothies |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-laks i osteskjul |
Opskrift på Low Carb/ Lavkarbo-brød |